חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בסגנון איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בסגנון איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעיים מחולקות ל-2
¼ כוס שמן
1 בצל גדול פרוס דק
2 שיני שום חתוכות גס
250 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
150 גרם שעועית ירוקה (אפשר גם קפואה)
1 קופסא של עגבניות משומרות
100 גרם רסק עגבניות
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
5-6 עלי ריחן קצוצים דק
½ כפית גרגרי חרדל
½ כפית אבקת קארי תאילנדי
2 עלי דפנה
½ כוס יין לבן
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר כבד בעל מכסה. משחימים את נתחי העוף מכל הכיוונים ומוציאים מהסיר. מוסיפים לסיר את הבצל והשום עד שהבצל נהיה שקוף. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים גם את הפטריות. בכלי נפרד מערבבים יחד את רסק העגבניות עם העגבניות המשומרות, הריחן, גרגרי החרדל, אבקת הקארי, המלח, הפלפל ועלי הדפנה. יוצקים את התערובת על העוף, מוסיפים את השעועית ומבשלים, עם מכסה, על אש קטנה למשך כחצי שעה. מסירים את המכסה ומוסיפים את היין לבישול של כרבע שעה נוספת ללא מכסה. לפני ההגשה מסירים את עלי הדפנה ואת השמן העודף.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון