הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים עוף או שוקיים גדולים,
שתי סלסילות פטריות שמפניון,
שני בצלים גדולים,
רבע כוס שמן זית.
מלח ,פלפל, פלפל אנגלי,כמון,אבקת מרק עוף.
אופן ההכנה
לשים את השמן בסיר,לקצוץ את הבצלים לקוביות קטנות ,לטגן עד לצבע זהוב,אדמדם, להוסיף את העוף (ללא העור), ולהמשיך לטגן על אש נמוכה עד להזהבה של העוף,
לקצוץ את הפטריות ולהוסיף לכסות את הסיר , כשהפטריות יפרישו נוזלים להוסיף תבלינים לפי הטעם ומלח,ולהמשיך לאדות, עד כ10 דקות.
להוסיף מים רותחים מהקומקום עד לכמעט כיסוי של העוף, לבשל על אש גבוהה עם מכסה עוד כ10 דקות, להוריד את המכסה להנמיך את הלהבה ולבשל עד שהנוזלים מצטמצמים לרוטב סמיך.
להגיש עם אורז לבן וסלט ירוק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
