חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בפטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בפטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים עוף או שוקיים גדולים,
שתי סלסילות פטריות שמפניון,
שני בצלים גדולים,
רבע כוס שמן זית.
מלח ,פלפל, פלפל אנגלי,כמון,אבקת מרק עוף.
אופן ההכנה
לשים את השמן בסיר,לקצוץ את הבצלים לקוביות קטנות ,לטגן עד לצבע זהוב,אדמדם, להוסיף את העוף (ללא העור), ולהמשיך לטגן על אש נמוכה עד להזהבה של העוף,
לקצוץ את הפטריות ולהוסיף לכסות את הסיר , כשהפטריות יפרישו נוזלים להוסיף תבלינים לפי הטעם ומלח,ולהמשיך לאדות, עד כ10 דקות.
להוסיף מים רותחים מהקומקום עד לכמעט כיסוי של העוף, לבשל על אש גבוהה עם מכסה עוד כ10 דקות, להוריד את המכסה להנמיך את הלהבה ולבשל עד שהנוזלים מצטמצמים לרוטב סמיך.
להגיש עם אורז לבן וסלט ירוק.
מגיש: סו-שף
מקור:
שתף את המתכון