חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בפלפל צ'ומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חברתי שושיקה - אלופה בהכנת מתכונים ב-5 דקות. מעבר לזמן זה, נחשב המתכון מסובך ואין brסיכוי ששושיקה "תבזבז" זמן עליו. החלטתי להקדיש 5 דקות מחיי בכדי להכין את העוף בפלפל צ'ומה. brמה אגיד, 5 דקות הכנה הולידו מאכל תאווה לחייך ולעיניים. brנסו ולא תתאכזבו
עוף בפלפל צ'ומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חברתי שושיקה - אלופה בהכנת מתכונים ב-5 דקות. מעבר לזמן זה, נחשב המתכון מסובך ואין brסיכוי ששושיקה "תבזבז" זמן עליו. החלטתי להקדיש 5 דקות מחיי בכדי להכין את העוף בפלפל צ'ומה. brמה אגיד, 5 דקות הכנה הולידו מאכל תאווה לחייך ולעיניים. brנסו ולא תתאכזבו
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם
אורז מבושל ½ בישול (אני מבשלת במיקרוגל)
צנוברים
עשבי תיבול
שמן זית
פלפל צ'ומה
דבש
אופן ההכנה
מערבבים שמן זית, דבש ופלפל צ'ומה בקערית קטנה . חובה לטעום ולהתאים את דרגת החריפות הרצויה.
למרוח את חלל העוף במלית וכן את העוף מכל צדדיו החיצוניים.
להכניס לחלל העוף את האורז , שבושל למחצה + עשבי תיבול / צנוברים או כל מה שבדמיונכם.
לסגור את "הטוסיק" של העוף בעזרת קיסם.
להניח את העוף בתבנית חסינת אש ,לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בחום 200°c , כמחצית השעה.
לאחר ½ שעה יש להסיר את נייר האלומיניום ולאפות עוד כמחצית השעה.
פשוט נפלא
מגיש: ליאת
מקור: שושיקה
שתף את המתכון