הוראות הכנה
מרכיבים
קופסא פילחי אננס
3 כפות רסק עגבניות
כף קטשופ
כף אבכת מרק עוף אמיתי
פלפל שחור גרוס
רוזמרין יבש - קורט
אופן ההכנה
מסדרים בתבנית את חלקי העוף
מערבבים היטב את מיץ האננס מהקופסא יחד עם שאר התבלינים
מוסיפים לעוף בתבנית את פילחי האננס ויוצקים את התערובת
אופים בתנור שחומם ל180 מעלות למשך 30 דקות כאשר התבנית מכוסה בנייר כסף
מסירים את נייר הכסף ואופים ללא כיסוי 30 דקות נוספות
מגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
