הוראות הכנה
מרכיבים
עוף בינוני מחולק.
1 בצל גדול.
3 כפות ריבה (בכל טעם).
3 כפות רוטב סויה
4-5 שיני שום כתוש
2 כפות אבקת מרק עוף
שמן לטיגון
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. מטגנים את חלקי העוף במעט שמן עד כדי סגירה. מוציאים מהסיר.
2. מטגנים את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים את השום, ריבה, סויה ושתי כוסות מרק עוף מאבקה.
3. מוסיפים את העוף מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל מכוסה על להבה נמוכה כשעה.
4. אפשר להוסיף תפוחי אדמה בחצי שעה האחרונה של הבישול.
5. אפשר להוסיף כף קטשופ חריף, או פירות יבשים.
מגיש:
מקור: יוליה מירסקי
שתף את המתכון
