הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס לימון סחוט (לא מיץ תרכיז קנוי!!!)
1/4 כוס שמן זית
המון שום (כחצי ראש)
פלפל, מלח, תבלין בזיליקום
4 כרעיים מפורקות
אופן ההכנה
לשפוך את הרוטב על העוף ולתנור 180 מעלות כשעה.
הכי טעים למחרת עם אורז לבן ששפכת עליו את רוטב.
אני אוהבת את זה חמוץ יחסית והמון רוטב, אז אני שמה יותר לימון. זה יוצא מספיק שמנוני מהשומן הטבעי של העוף, אז לא צריך להוסיף יותר מדי שמן זית
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
