הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 כרעיים (שלמות או מופרדות), או עוף שלם חתוך למנות
2 כפות חרדל משובח (עדיפות כמובן לדיז'ון)
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף סוכר חום
קליפה מגוררת מתפוז אחד
להגשה: תפוז חתוך על קליפתו לפרוסות חצויות
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני.
מושחים את העוף בחרדל ומניחים בתבנית.
בסיר מערבבים את מיץ התפוזים, הסוכר וקליפת התפוז ומביאים לרתיחה.
יוצקים את הרוטב על העוף.
אופים כשעה ומדי פעם הופכים את העוף ויוצקים מעליו את הרוטב.
לפני ההגשה אפשר לעטר בפרוסות תפוז.
* אפשר להוסיף לעוף פירות יבשים, כמו שזיפים, משמשים וצימוקים.
מגיש:
מקור: בישולה של שולה מודן
שתף את המתכון
