חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בריחן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בריחן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שוקי עוף וכרעיים נקיים
4 שיני שום קצוצות
1 כף ריחן טרי קצוץ
2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
½ כוס שמן זית
1 כוס יין לבן יבש
½ כוס מים או ציר עוף
אופן ההכנה
מערבבים בקערית קטנה את השום הקצוץ, הפטרוזיליה, הריחן, המלח והפלפל לפי הטעם. חותכים בסכין חדה כחמישה חריצים עמוקים מכל צידי השוק ומכניסים מתערובת התבלינים לחריצים. מחממים את שמן הזית בסיר. כאשר השמן חם מאד מטגנים את הנתחים להשחמה קלה. מוסיפים לסיר את היין הלבן והציר או המים ומביאים לרתיחה. ממליחים ומפלפלים ומנמיכים את האש לבישול של 45 דקות עם מכסה.
מניחים את נתחי העוף בקערת הגשה, יוצקים מעל מעט מהרוטב ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: שף אטיאס פנחס
שתף את המתכון