חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בשומר ואפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את תוכנית מאסטר שף מאד אהבתי!התרשמתי מאביבה הרשמיות ווההגשה . brמאיציק שהבישול בעורקיו ואין לו פחד משינויים. מאינה על ההגשה ומאישיותה הכובשת brאת הכבאי אלקנה שחדר לי ללב ולנשמה על התעוזה אבל לקחתי מתכונים רק מסמדי(בומבה) brכי מה שהיא מכינה זה הטעם שלי טעם של בית ביום שישי ניסיתי את המתכון שלה טעים מאד brרק חבל שהיא לא יודעת לתת כמויות...כי אצלה הכל מהעין...אז הוספתי קיצצתי ושידרגתי את המתכון ממאקו
עוף בשומר ואפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את תוכנית מאסטר שף מאד אהבתי!התרשמתי מאביבה הרשמיות ווההגשה . brמאיציק שהבישול בעורקיו ואין לו פחד משינויים. מאינה על ההגשה ומאישיותה הכובשת brאת הכבאי אלקנה שחדר לי ללב ולנשמה על התעוזה אבל לקחתי מתכונים רק מסמדי(בומבה) brכי מה שהיא מכינה זה הטעם שלי טעם של בית ביום שישי ניסיתי את המתכון שלה טעים מאד brרק חבל שהיא לא יודעת לתת כמויות...כי אצלה הכל מהעין...אז הוספתי קיצצתי ושידרגתי את המתכון ממאקו
הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 רגליים
מעט שמן לטיגון
2 שומר פרוס
2 בצל בנוני פרוס
חצי חבילת שמיר קצוצה
כרפס עלים +גבעולים(3 גבעולים קצוצים לס"מ)
+רבע כפית כורכום
כפית מלח
כפית גדושה אבקת מרק עוף
רבע כפית פלפל שחור
חבילת אפונה קפואה
5-6 שיני שום פרוסות
מים רותחים חצי ליטר
אופן ההכנה
מחממים שמן ומטגנים את חלקי העוף משתי הצדדים לצבע מוזהב ומוציאים ושמים בצד.בשמן הסיר שנשאר מהעוף מטגנים את הבצל עד שמזהיב ומוסיפים את השום ואחרי זה את השומר + הכרפס עלים עם הגבעולים מטגנים במשך 7 דקות
מוסיפים את העוף ומעליו את האפונה שמים את כל התבלינים ומעל מים רותחים(חצי ליטר)
ומעל את השמיר הקצוץ מבשלים במשך חצי שעה! טועמים ומתקנים תיבול אם צריך מלח
להוסיף במידה!
ניתן להוסיף פרוסות גזר ותפוחי אדמה!
להגיש עם אורז לבן סוףףףףףףףףףףףףף!
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון