את תוכנית מאסטר שף מאד אהבתי!התרשמתי מאביבה הרשמיות ווההגשה . brמאיציק שהבישול בעורקיו ואין לו פחד משינויים. מאינה על ההגשה ומאישיותה הכובשת brאת הכבאי אלקנה שחדר לי ללב ולנשמה על התעוזה אבל לקחתי מתכונים רק מסמדי(בומבה) brכי מה שהיא מכינה זה הטעם שלי טעם של בית ביום שישי ניסיתי את המתכון שלה טעים מאד brרק חבל שהיא לא יודעת לתת כמויות...כי אצלה הכל מהעין...אז הוספתי קיצצתי ושידרגתי את המתכון ממאקו
|
|
|
|
את תוכנית מאסטר שף מאד אהבתי!התרשמתי מאביבה הרשמיות ווההגשה . brמאיציק שהבישול בעורקיו ואין לו פחד משינויים. מאינה על ההגשה ומאישיותה הכובשת brאת הכבאי אלקנה שחדר לי ללב ולנשמה על התעוזה אבל לקחתי מתכונים רק מסמדי(בומבה) brכי מה שהיא מכינה זה הטעם שלי טעם של בית ביום שישי ניסיתי את המתכון שלה טעים מאד brרק חבל שהיא לא יודעת לתת כמויות...כי אצלה הכל מהעין...אז הוספתי קיצצתי ושידרגתי את המתכון ממאקו
|
הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 רגליים
מעט שמן לטיגון
2 שומר פרוס
2 בצל בנוני פרוס
חצי חבילת שמיר קצוצה
כרפס עלים +גבעולים(3 גבעולים קצוצים לס"מ)
+רבע כפית כורכום
כפית מלח
כפית גדושה אבקת מרק עוף
רבע כפית פלפל שחור
חבילת אפונה קפואה
5-6 שיני שום פרוסות
מים רותחים חצי ליטר
אופן ההכנה
מחממים שמן ומטגנים את חלקי העוף משתי הצדדים לצבע מוזהב ומוציאים ושמים בצד.בשמן הסיר שנשאר מהעוף מטגנים את הבצל עד שמזהיב ומוסיפים את השום ואחרי זה את השומר + הכרפס עלים עם הגבעולים מטגנים במשך 7 דקות
מוסיפים את העוף ומעליו את האפונה שמים את כל התבלינים ומעל מים רותחים(חצי ליטר)
ומעל את השמיר הקצוץ מבשלים במשך חצי שעה! טועמים ומתקנים תיבול אם צריך מלח
להוסיף במידה!
ניתן להוסיף פרוסות גזר ותפוחי אדמה!
להגיש עם אורז לבן סוףףףףףףףףףףףףף!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
