חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בשזיפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בשזיפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 חלקי עוף
2 בצלים, חתוכים לקוביות
½ כפית כורכום
½ כוס מרגרינה מומסת
2 כוסות מרק עוף
1 מקל קינמון
2 כוסות שזיפים יבשים
¼ כוס דבש
¼ כוס שקדים שלמים, חלוטים ומטוגנים.
אופן ההכנה
מתבלים את חלקי העוף במעט פלפל שחור ובמלח. מחממים את המרגרינה ומטגנים את חלקי העוף, הבצל והכרכום, עד שהעוף והבצל יזהיבו. מוסיפים את המרק ומקל הקינמון ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים במכסה ומבשלים 50 דקות. מוסיפים את השזיפים ומבשלים עוד 15 דקות.
מוציאים מהסיר את חלקי העוף ומקל הקינמון. מוסיפים דבש וממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך (אפשר לזרז את התהליך על ידי הוספת כפית קורנפלור מדולל במעט מים). מחזירים את חלקי העוף לסיר ומחממים אותם היטב. לפני ההגשה מפזרים שקדים.
מגיש: קיבי
מקור:
שתף את המתכון