הוראות הכנה
מרכיבים
6 כרעיים חצויות
1 בצל גדול קצוץ דק
4 כפות שמן
שיני שום משום אחד שלם
1 כף גדושה קארי(חריף)
20 שזיפים שחורים יבשים ומגולענים
כוס וחצי יין לבן מהול עם קצת מים
כפית פלפל שחור
1 כף מרק "דגש"
מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לחמם שמן במחבת לטגן את הכרעיים לצבע שחום להוציא ולשים בצד
להוסיף לסיר 4 כפות שמן לחמם ולטגן בהם את השום וההבצל להוסיף את הקארי
ל2 דקות עירבוב... להוסיף את הכרעיים היין אבקת מרק "דגש" ופלפל שחור
ואת השזיפים לבשל כשעה ורבע...לטעום אם צריך להוסיף מלח...לשפר תיבול...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
