חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בשיני שום, תפוחי אדמה ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בשיני שום, תפוחי אדמה ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
41 כוס שמן זית
6 כרעי עוף
2 ראשי שום, מופרדות לשיניים (לא קלופות)
5 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
2 כוסות יין לבן יבש
41 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות) מחממים במחבת כבדה את השמן, ומטגנים את כרעי העוף עד שישחימו משני הצדדים. מוסיפים למחבת את שיני השום, ומטגנים כדקה. מסירים מהאש.
2. מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית, ומתבלים במלח ופלפל. מניחים עליהם את כרעי העוף. ויוצקים מעל את תכולת המחבת יחד עם שיני השום.
3. מוסיפים את היין, ומתבלים את העוף במלח ופלפל. מכסים ביריעת אלומיניום ואופים חצי שעה נוספת. עד שהעוף ותפוחי האדמה ישחימו.
מגישים חם עם סלט ירוק
מגיש: הדובדבנית שבקצפת
מקור:
שתף את המתכון