חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בתנור ותפוחי אדמה - הכי טעים ! ! !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ותפוחי אדמה בתנור, שיעלו ריח משגע בכל הבניין, (מנסיון) והטעם .... brרק לאחר שתנסו, תבינו !
עוף בתנור ותפוחי אדמה - הכי טעים ! ! !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ותפוחי אדמה בתנור, שיעלו ריח משגע בכל הבניין, (מנסיון) והטעם .... brרק לאחר שתנסו, תבינו !
הוראות הכנה
מרכיבים
חלקי עוף (כרעיים ושוקיים)
4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
לרוטב:
3 כפות שמן מעורבבים עם כף וחצי פפריקה מתוקה טובה
מיץ מתפוז אחד
כף שום כתוש
פלפל שחור
מלח
כף אבקת מרק עוף
כף רוטב צילי מתוק
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הרוטב בקערה רחבה ועמוקה.
לטבול את חלקי העוף ברוטב, ולהניח בתבנית אפייה.
את קוביות תפוחי האדמה להכניס לרוטב שנשאר בקערה להוסיף מעט מלח, ולערבב יחד.
לסדר בתבנית האפייה סביב חלקי העוף.
להוסיף כוס מים מהפינה של התבנית. (לא לשפוך על כל התכולה).
להכניס לתנור חם של 180 מעלות (ללא כיסוי) עד שהרוטב מתחיל לבעבע. להעביר
ל- 160 מעלות ולאפות כשעה וחצי, עד שנשארים מעט נוזלים והעוף קיבל צבע שזוף ויפה.
(במהלך האפייה, להפוך את חלקי העוף פעם אחת).
ועכשיו - תתחילו להנות ......
מגיש: MIR_7
מקור:
שתף את המתכון