חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בתנור עם תפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בתנור עם תפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כרעים לפי מספר הסועדים (+ 3 לפחות נוספים )
1 בצל יבש גדול פרוס לחצי עגול דק
3-4 עגבניות אדומות ובשלות פרוסות לרבע עגול דק
1 ראש שום שלם עם הקליפה
1-2 ענפים של רוזמרין טרי (אפשר יבש 2 כפות )
2 כפות פפריקה מתוקה גרוסה עבה
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1 כף מלח גרוס עבה
4-5 כפות שמן זית או קנולה
4-5 תפו"א מקולפים חתוכים לפלחים ארוכים
1-2 כוס מים עד כיסוי התפו"א
תבנית חד פעמים מלבנית או מרובעת שנכנסת לתנור
אופן ההכנה
לנקות היטב את הכרעיים ולהניח בתבנית יחד עם התפו"א, להניח באמצע את ראש השום שלם
להוסיף את הבצל והעגבניות בתפזורת על חלקי העוף
לערבב את כל התבלינים חוץ מהרוזמרין עם השמן והמים ולפזר על העוף
להניח את ענפי הרוזמרין על העוף או לפזר רוזמרין יבש
להכניס לתנור שחומם מראש על חום של 200 למשך שעה עד שהעוף מוכן ותפו"א עשוי
להגיש עם אורז לבן.
מגיש: shoshig
מקור:
שתף את המתכון