חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף וחבושים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף וחבושים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 חבושים
4 כרעי עוף חצויים
שמן
6 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור גרוס גס
4 תרמילי הל
כף ג'ינג'ר מסוכר קצוץ
2 בצלים פרוסים
מקל קינמון
כוס יין לבן
חצי כוס מרק עוף
1 כף סוכר חום
אופן ההכנה
1. מנקים את החבושים מהפלומה, שוטפים, שמים בסיר, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ 15 דקות בסיר מכוסה. מסננים ומצננים מעט. חותכים לרבעים ומרחיקים את הליבה והגרעינים.
2. מנגבים את חלקי העוף במגבות נייר. בקערה שטוחה מערבבים רבע כוס שמן עם השום, מלח ופלפל, הל וג'ינג'ר, מורחים את התערובת על העוף, מכסים ומשהים שעה בטמפרטורת החדר.
3. בסיר כבד מחממים שמן ומטגנים את פרוסות הבצל עד שהזהיבו, מעבירים לצלחת. מטגנים באותו סיר את חלקי העוף מכל הצדדים עד שהזהיבו.
4. מוסיפים לסיר את הבצלים המטוגנים ואת רבעי החבושים. מוסיפים את הקינמון, היין והמרק, מפזרים מעל את הסוכר החום וגורסים פלפל שחור.
5. מביאים לרתיחה, מכסים היטב, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
מגיש: gilai
מקור: קמבודי
שתף את המתכון