חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף וירקות בתנור ברוטב עגבניות ונענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השילוב של נענע בבישול יוצר טעמים משגעים.
עוף וירקות בתנור ברוטב עגבניות ונענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השילוב של נענע בבישול יוצר טעמים משגעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף מחולקים לחצי
2 בצלים חתוכים לרבעים
4-5 תפו"א חתוכים לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
2 קישואים חתוכים לפרוסות עבות
300 גרם עגבניות מרוסקות (אפשר מקופסת שימורים)
1 כף רסק עגבניות
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף
1 כף פפריקה מתוקה
¼ כפית פלפל שחור
½ כפית מלח
¾ כוס מים
1 כף מיץ לימון
2 כפות סוכר
עלי נענע קצוצים מ-7-8 גבעולים
אופן ההכנה
לסדר בתבנית גדולה את נתחי העוף וירקות.
לערבב בקערית את שאר החומרים, לטעום ולשפר תיבול. לצקת את הרוטב על העוף והירקות
לאפות ב-200°c במשך כשעה. לאחר כשעה להעביר את התנור למצב גריל להנמיך את חום התנור
ל- 180°c לעוד ½ שעה. להפוך מדי פעם את העוף והירקות. עד שהעוף מקבל צבע
שחום יפה.
אם צריך עוד לאפות , לכסות בנייר כסף כדי שלא ישרף ולהמשיך עוד כ-20 דקות .
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון