הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף מחולקים לחצי
2 בצלים חתוכים לרבעים
4-5 תפו"א חתוכים לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
2 קישואים חתוכים לפרוסות עבות
300 גרם עגבניות מרוסקות (אפשר מקופסת שימורים)
1 כף רסק עגבניות
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף
1 כף פפריקה מתוקה
¼ כפית פלפל שחור
½ כפית מלח
¾ כוס מים
1 כף מיץ לימון
2 כפות סוכר
עלי נענע קצוצים מ-7-8 גבעולים
אופן ההכנה
לסדר בתבנית גדולה את נתחי העוף וירקות.
לערבב בקערית את שאר החומרים, לטעום ולשפר תיבול. לצקת את הרוטב על העוף והירקות
לאפות ב-200°c במשך כשעה. לאחר כשעה להעביר את התנור למצב גריל להנמיך את חום התנור
ל- 180°c לעוד ½ שעה. להפוך מדי פעם את העוף והירקות. עד שהעוף מקבל צבע
שחום יפה.
אם צריך עוד לאפות , לכסות בנייר כסף כדי שלא ישרף ולהמשיך עוד כ-20 דקות .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
