חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ללא עצמות ממולא בבשר טחון, פטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ללא עצמות ממולא בבשר טחון, פטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
עוף שלם ללא עצמות. (מבקשים מהקצב להוציא את העצמות באופן שהעוף ישאר שלם ככל האפשר. אפשר להשאיר את הכנפיים ואת הפולקעס).
1/2 ק"ג בשר טחון לעוף אחד (אני השתמשתי בתערובת של הודו ועגל)
סלסילת פטריות טריות פרוסות
בצל
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפטריות לטיגון קצר.
מתבלים את הבשר הטחון לפי טעמכם (אני תיבלתי ביין וסויה)
מטגנים את הבשר ומפוררים תוך כדי הטיגון.
מערבבים את הבשר עם הפטריות והבצל.
תופרים את הפתחים המיותרים בעוף וממלאים את העוף בתערובת הבשר.
תופרים את העוף. מניחים בתבנית אפייה, כשהחזה כלפי מטה כדי למנוע התייבשות, ומכסים ברדיד אלומיניום.
אופים כשעה בחום בינוני, מורידים את רדיד האלומיניום ואופים כ15 עד 30 דקות עד שהעוף משחים.
מגישים לשולחן ופורסים לעיני הסועדים.
מגיש: imgold
מקור:
שתף את המתכון