הוראות הכנה
מרכיבים
עוף שלם ללא עצמות. (מבקשים מהקצב להוציא את העצמות באופן שהעוף ישאר שלם ככל האפשר. אפשר להשאיר את הכנפיים ואת הפולקעס).
1/2 ק"ג בשר טחון לעוף אחד (אני השתמשתי בתערובת של הודו ועגל)
סלסילת פטריות טריות פרוסות
בצל
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפטריות לטיגון קצר.
מתבלים את הבשר הטחון לפי טעמכם (אני תיבלתי ביין וסויה)
מטגנים את הבשר ומפוררים תוך כדי הטיגון.
מערבבים את הבשר עם הפטריות והבצל.
תופרים את הפתחים המיותרים בעוף וממלאים את העוף בתערובת הבשר.
תופרים את העוף. מניחים בתבנית אפייה, כשהחזה כלפי מטה כדי למנוע התייבשות, ומכסים ברדיד אלומיניום.
אופים כשעה בחום בינוני, מורידים את רדיד האלומיניום ואופים כ15 עד 30 דקות עד שהעוף משחים.
מגישים לשולחן ופורסים לעיני הסועדים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
