חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף "מזרחי" בדבש - לראש השנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף "מזרחי" בדבש - לראש השנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף
2 בצלים חתוכים לטבעות
3 שיני שום קצוצות דק
3 כפות שמן זית
2 כפיות כורכום
4 תרמילי הל
3 כפות דבש
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
מערבבים את טבעות הבצל בקערה, עם חצי כמות השום ושמן זית .
מורחים את העוף בכורכום מלח ופלפל שחור גרוס .
יוצרים מצע של תערובת הבצל [חצי כמות ] בתבנית אפיה , מעליה מסדרים את העוף ועל העוף יוצקים את שארית תערובת הבצל ומפזרים את ההל . מכסים את התבנית בנייר כסף .
מעבירים לתנור (180°c ) ואופים במשך כ-25 דקות. מוצאים מהתנור.
מערבבים את הדבש ויתרת השום ומורחים את העוף בעיסת הדבש .
מחזירים לתנור ל-25 דקות נוספות .
מוצאים ומגישים.
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: אישי
שתף את המתכון