הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף
2 בצלים חתוכים לטבעות
3 שיני שום קצוצות דק
3 כפות שמן זית
2 כפיות כורכום
4 תרמילי הל
3 כפות דבש
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
מערבבים את טבעות הבצל בקערה, עם חצי כמות השום ושמן זית .
מורחים את העוף בכורכום מלח ופלפל שחור גרוס .
יוצרים מצע של תערובת הבצל [חצי כמות ] בתבנית אפיה , מעליה מסדרים את העוף ועל העוף יוצקים את שארית תערובת הבצל ומפזרים את ההל . מכסים את התבנית בנייר כסף .
מעבירים לתנור (180°c ) ואופים במשך כ-25 דקות. מוצאים מהתנור.
מערבבים את הדבש ויתרת השום ומורחים את העוף בעיסת הדבש .
מחזירים לתנור ל-25 דקות נוספות .
מוצאים ומגישים.
בתאבון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
