הוראות הכנה
מרכיבים
6 מנות עוף מטגנות ב4 כפות שמן משני הצדדים
3 עגבניות קלופות וקצוצות לקוביות
7 שיני שום
4 עלי דפנה
פלפל שחור גרוס
כוס גבעולי סלרי חתוכים
כפית מלח בישול
קורט זנגביל
לרוטב:
רבע כוס קוניאק
2 וחצי כוסות יין לבן
12 זיתים ירוקים
להגשה:
2 תפוזים פרוסים על קליפתם
אופן ההכנה
מוסיפים לעוף המטוגן את כל החומרים[ פרט לחומרי הרוטב]
ומאדים כחצי שעה
מוסיפים את חומרי הרוטב ומבשלים כחצי שעה נוספת מוסיפים את פרוסות התפוז ומבשלים קלות
בתאבון
מגיש:
מקור: עיתון
שתף את המתכון
