חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ממולא במצות שבורות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לניצול עודפי מצות בחג הפסח. שמוש בעוף של "טבעוף" (ללא אנטי ביוטיקה וכימיקלים brומוזנים מתערובת מיוחדת - מכילים פחות שומן ופשוט טעימים יותר)נותנת תוצאות מצויינות.
עוף ממולא במצות שבורות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לניצול עודפי מצות בחג הפסח. שמוש בעוף של "טבעוף" (ללא אנטי ביוטיקה וכימיקלים brומוזנים מתערובת מיוחדת - מכילים פחות שומן ופשוט טעימים יותר)נותנת תוצאות מצויינות.
הוראות הכנה
מרכיבים
למלית:
3 מצות
2 כוסות מים רותחים
1 כפית מלח
2 בצלים גדולים, קלופים וקצוצים גס
3 כפות שמן
2 כפות מרגרינה
1 כפית גדושה סוכר
3 ביצים
3 כפות קמח תפוחי אדמה
אפשרות: 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל
לעופות:
2 עופות בינוניים של "טבעוף"
2 כפות סוכר חום
1 כף קפה נמס מומס ב-1 כף מים רותחים
1 כף פפריקה מתוקה (רצוי של "פרג")
מלח ופלפל
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה לחום בינוני גבוה (200°C ).
1. מפוררים את המצות מניחים בקערה ויוצקים עליהן את המים והמלח ומשהים 10 דקות.
2. בינתיים מחממים את השמן והמרגרינה במחבת גדולה ומוסיפים להם את הבצלים והסוכר.
מאדים, תוך ערבוב, עד שהבצלים זהובים.
3. סוחטים את המצות ומערבבים עם שאר חמרי המלית. מניחים את העופות על תבנית אפיה
וממלאים אותם. אם נשארת מלית, יוצרים כדורים ומניחים מתחת לעופות, או מגלגלים
לכופתאות ומבשלים במים רותחים.
4. מערבבים יחד את כל חמרי צפוי העוף, מושחים את העופות. צולים בתנור (200°C )
במשך שעה ואז מנמיכים את הטמפרטורה ל-170°C, מושחים את העופות ברוטב שבתבנית
וצולים עוד 20 דקות עד שהם שחומים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: נירה רוסו ידיעות אחרונות
שתף את המתכון