הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים עוף
4 תפוחי אדמה
4 גזרים
4 שומר
1 פלפל מתוק אדום
1 בטטה מתוקה
שמן
מלח
פלפל לבן
מרק עוף
פפריקה מתוקהחריפה לפי הטעם
אופן ההכנה
מרתיחים את הכרעיים ומניחים בתחתית התבנית
חותכים את הירקות לעיגולים
חותכים את הפלפל האדום לרצועות
מניחים מעל העוף
בקערה נפרדת שמים מים רותחים,מלח,פלפל לבן,פפריקה ,מרק עוף ושמן
מערבבים ומוזגים על הירקות.
מחממים תנור לחום גבוה
מכסים ברדיד אלומיניום
מסירים את הרדיד כרבע שעה לפני סיום האפיה
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
