הוראות הכנה
מרכיבים
6 חתיכות עוף
3 תפו"א חתוכים לקוביות
חבילת פתיתים
1 קופסא קטנה עגבניות מרוסקות
3-4כוסות מים
1 כף רסק עגבניות
3 כפות סילן
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
מעט אורגנו יבש
1/2 כוס פטרוזילה קצוצה
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה
לשים את הפתיתים בתבנית . לסדר את תפוחי האדמה בין הפתיתים, מעל לסדר את חתיכות העוף
בקערית לערבב את שאר החומרים ולצקת על העוף והפתיתים.
הנוזלים אמורים להגיע קצת מעל גובה הפתיתים.
להכניס לתנור למצב גריל ב-200 מעלות, כ-25 דקות ומידי פעם להפוך את העוף. רק עד שהעוף משחים מעט.
לכסות בנייר כסף ולהמשיך באפיה ב-200 מעלות כשעה נוספת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
