הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
6 ירכיים (או כל חלק אחר שאוהבים בעוף)
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
פטרוזיליה קצוצה (אפשר כוסברה)
מלח
פלפל שחור
בהרט
חוויאג' למרק
פפריקה אדומה מתוקה (למי שאוהב חריף אפשר גם חריפה)
1 כף רסק עגבניות
אבקת מרק עוף
ראש שום שלם מופרד לשיניים לא קלופות
אופן ההכנה
לחמם תנור ל 200°c .
לשים בתבנית פיירקס אורז. לפזר על האורז את השמן, השום הכתוש, הפטרוזיליה וכל שאר התבלינים. לערבב היטב ולשטח בתבנית.
להניח על האורז את העוף ולפזר עליו פפריקה אדומה מתוקה.
להניח בין העוף את שיני השום הלא קלופות.
לצקת לתבנית 4 כוסות מים ולכסות אותה בשקית קוקי רק למעלה (לא להכניס את התבנית לשקית)
לאפות כשעתיים.
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
