חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף עם בטטות וארטישוק ירושלמי.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף עם בטטות וארטישוק ירושלמי.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים 4 כרעיים עוף או חלקים אחרים לפי טעמכם.
2בטטות
חצי קילו ארטישוק ירושלמי
שמן לטיגון
חצי כפית כורכום
מיץ מלימון אחד.
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כף סילאן
מלח לפי הטעם. ארבע שני שום.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד לשקיפות מוסיפים את הבטטות והארטישוק לטיגון של כחמש דקות, מוסיפים את העוף וממשיכים לטגן עוד חמש דקות.
מכסים במים את תכולת הסיר ונותנים לו לרתוח. אחרי הרתיחה מוסיפים את כל שאר התבלינים +הסילאן והשום.
ממנמיכים לאש הקטנה ביותר ונותנים לסיר להתבשל כשעה וחצי מכוסה.
לקראת סיום הבישול מוסיפים את מיץ הלימון.
התבשיל יוצא ריבתי חמוץ מתוק. אפשר להוסיף צילי' על מנת לשלב עוד טעם.
מגיש: osi
מקור: שלי
שתף את המתכון