הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס שמן זית
10 שוקי עוף, או 4-5 כרעיים
6 שיני שום קלופות ופרוסות
4 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
פלפל חריף קצוץ דק
2 כוסות גרגירי חומוס לאחר שהושרה במשך לילה
כף פפריקה
מלח
פלפל שחור גרוס
כף רסק עגבניות
עלי פטרוזיליה קצוצים, ו/או עלי כוסברה קצוצים
אופן ההכנה
לחמם את שמן הזית בסיר רחב ולטגן את העוף בו עד להזהבה.
להוציא מהסיר.
לטגן בסיר את השום והפלפלים ולהקפיץ כ-4-5 דקות.
להוסיף לסיר את גרגירי החומוס, התבלינים ורסק העגבניות ולערבב.
להניח את העוף על כל הירקות, לכסות במים ולהרתיח.
להנמיך את הלהבה ולבשל כ-2-3 שעות, עד שהחומוס רק ונוצר רוטב סמיך.
מוסיפים כ-¼ כוס פטרוזיליה קצוצה ו/או כוסברה.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
