חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף עם קניידלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף עם קניידלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
כרעיים עוף
פפריקה
פלפל שחור
2 שיני שום
אבקת מרק עוף
מלח
קניידלך (משקית)
לקציצות בשר (אופציה):
בשר טחון
בצל
מלח
פלפל.
אופן ההכנה
מכינים את תערובת הקניידלך לפי ההוראות בשקית.
מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים יחד למספר דקות.
מוסיפים פפריקה, פלפל ושום כתוש ומטגנים יחד 10-15 דקות.
מוסיפים מים לכיסוי העוף ומוסיפים אבקת מרק עוף ומלח.
יוצרים כדורים קטנים מתערובת הקניידלך וזורקים פנימה (בעזרת כף עץ מפנים מקום).
מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות על אש בינונית. אח"כ מנמיחים את האש ומבשלים עוד 20 דקות.
אפשר להוסיף כחצי שעה לפני סיום קבבוני בשר (מגרדים וסוחטים בצל מערבבים עם בשר טחון, מלח ופלפל בלבד!!).
מגישים עם אורז!
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון