הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
כרעיים עוף
פפריקה
פלפל שחור
2 שיני שום
אבקת מרק עוף
מלח
קניידלך (משקית)
לקציצות בשר (אופציה):
בשר טחון
בצל
מלח
פלפל.
אופן ההכנה
מכינים את תערובת הקניידלך לפי ההוראות בשקית.
מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים יחד למספר דקות.
מוסיפים פפריקה, פלפל ושום כתוש ומטגנים יחד 10-15 דקות.
מוסיפים מים לכיסוי העוף ומוסיפים אבקת מרק עוף ומלח.
יוצרים כדורים קטנים מתערובת הקניידלך וזורקים פנימה (בעזרת כף עץ מפנים מקום).
מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות על אש בינונית. אח"כ מנמיחים את האש ומבשלים עוד 20 דקות.
אפשר להוסיף כחצי שעה לפני סיום קבבוני בשר (מגרדים וסוחטים בצל מערבבים עם בשר טחון, מלח ופלפל בלבד!!).
מגישים עם אורז!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
