הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 שוקים
8 תפוחי אדמה קלופים חתוכים ל4- לאורך
6 בצלים פרוסים לרצועות
1/2 כוס סויה
4 שני שום
פפריקה מתוקה
4-5 כפות סילאן
1 כפית זינגוול טחון (ג'ינג'ר)
1 כוס יין לבן (יבש)
1 כוס מים
מלח
אופן ההכנה
1.מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה
2.בינתיים מורחים את העוף בפפריקה וזנגוויל
3.מוסיפים את העוף המתובל וממשיכים עוד מעט
4.מוסיפים את תפוחי האדמה ,את השום,הסילאן ,הסויה ,היין,המים,המלח מכסים ומבשלים על אש בינונית כ1/2- שעה
5.טועמים מתקנים (בודקים מדי פעם אם חסרים נוזלים )
6.מכניסים לתנור ל3 שעות על חום נמוך כמו פלטה בערך 110-120 מעלות.
מגיש:
מקור: רות אוליבר
שתף את המתכון
