הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 יח' שוקיים
6-8 יח' תפ"ע סמית
1 כוס יין לבן חצי יבש
1/2 כוס מים
4 כפות קטשופ
3 כפות דבש
2 כפות חרדל
1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1) שוטפים ומייבשים את עוף ומניחים את חליקי העוף בתבנית פיירקס
2) מקלפים את התפוחים וחותחים לקוניות
3) מערבבים את הקטשופ, חרדל, דבש ופלפל שחור יחדיו ומצפים את העוף
4) מוזגים את היין ואת המים לתוך הפיירקס אבל שלא לפגוע בציפוי של העוף
5) מניחים מעל את התפ"ע
6) מניחים בתוך תנור מחומם מראש ב180 מעלות לערך 40 עד 45 דקות
7) מגישים חם עם אורז וירקות ליד
שיהיה בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
