הוראות הכנה
מרכיבים
8 נתחי עוף
3 כפות שמן
4 תפו"א חתוכים לקוביות גדולות
2 גזרים חתוכים לטבעות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
2 שיני שום פרוסות
1 קופסת חומוס
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפיות פריקה מתוקה
1 כפית כורכום
אופן ההכנה
לטגן את העוף עד שמשחים להוסיף את השום ולערבב כדקה נוספת.
להוסיף את הירקות, לערבב ולהמשיך לטגן עוד כ-10 דקות על אש בינונית.
להוסיף תבלינים ולערבב, להוסיף 1 כוס מים להביא לרתיחה ולבשל על אש בינונית
כשעה וחצי, לא לערבב יותר מידי, אם חסר מים במהלך הבישול להוסיף מעט. 10 דקות לפי
סיום הבישול להוסיף את החומוס.
בסוף הבישול אפשר לפזר פטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
