הוראות הכנה
מרכיבים
2 עופות מחולקים לארבעה קטנים
4 שיני שום קצוצות דק
2 כפות רוזמרין קצוץ
2 בצלים אדומים חתוכים לפלחים
4 פקעות שומר חתוכות לששיות
חצי כוס זיתים שחורים קצוצים דק
שליש כוס שמן זית
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 כף קליפת תפוז מגורדת
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט
חצי כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
מערבבים את השום, רוזמרין, זיתים, פלפל שחור ושמן זית בקערה.
מניחים את השומר ובצל בתבנית ומורחים אותם במעט מתערובת הזיתים..
מורחים היטב את העופות בתערובת ומניחים בתבנית צלייה על הירקות. יוצקים לתבנית את התפוזים והיין
צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 45 דקות.
מגיש:
מקור: אהרוני
שתף את המתכון
