הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 חלקי עוף
מרינדה:
3 כפות טחינה גולמית
3 שיני שום כתושות
4 כפות סילאן
2 כפות קטשופ
1 כף רוטב סויה
1 כף פפריקה גדושה
מעט מלח גס
פלפל
לערבב ולטעום.
לשפר טעמים.
אופן ההכנה
1. לגלגל היטב את העוף במרינדה
2. לצפות בפירורי לחם
3. להניח על ניר אפיה בתבנית אפיה והשהות בצד לכשעה.
4.אחרי שעה לחמם תנור ל-180 מעלות
5.לכסות היטב את התבנית בניר כסף ולאפות 50 דקות להפוך את חלקי העוףאבל בזהירות,שהפירורים לא יפלו ולאפות עוד 35 דקות.
6. להוריד את הניר ולהשחים 8 דקות
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון
