חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף שלם בתנור ברוטב סוכר עלי מרווה וצילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בניחוחות מדהימים
עוף שלם בתנור ברוטב סוכר עלי מרווה וצילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בניחוחות מדהימים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם
13 עלי מרווה
1/2 כוס שמן זית
5 שיני שום כלופות
1/2 כוס סוכר (עדיף 1/2 כוס ריבת עגבניות)
1 כפית צילי גרוס
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כף פפריקקה מתוקה
אופן ההכנה
1.במעבד מזון או בלנדר ממחים את עלי המרווה וכל שאר התבלינים והשמן פרט לשום
2.מניחים את העוף על תבנית חד פעמית עם נייר אלומיניום דוחפים לקרביו את
שיני השום ו2 גבעולי מרווה.
3.מורחים את העוף היטב בחצי מעיסת התבלינים וסוגרים את נייר הכסף מסביב לעוף
4.מכניסים את העוף לתנור שחומם מראש ל250 מעלות ל 40 דקות
5.מוציאים מהתנור ומנייר הכסף מורחים את העוף ביתרת העיסה ומחזירים לתנור ב 180
מעלות לעוד 20 דקות.
6.מעבירים לצלחת הגשה ומגירים מעל העוף את הרוטב שהצטברה בתבנית מקשטים בעלי
מרווה קצוצים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף שגב משה
שתף את המתכון