חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עלי גפן ללא בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עלי גפן ללא בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
למילוי העלים:
1 כוס אורז שטוף
1 כוס שמן זית
2 כפות נענע קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים קצוצים דק
3 שיני שום קצוצים דק
חצי כפית פלפל אנגלי טחון
חצי כפית קינמון
חצי כוס צנוברים קלויים
מיץ לימון-כמה שאוהבים להתחיל מלימון אחד
מלח+פלפל
עלי גפן
אופן ההכנה
1.במחבת לטגן את הבצל והשום בחצי כוס שמן עד שרכים.
2.להוסיף את כל מרכיבי המילוי כולל האורז
3.להניח כפית מהמילוי בתוך עלה ולגלגל.
4.את העלים המגולגים לסדר בצפיפות בתוך סיר.
5.לערבב את מיץ הלימון עם חצי כוס שמן זית +מלח ופלפל+מים ולשפוך על העלים אופן כזה
שהמים יכסו את העלים.
6.להניח צלחת בקוטר הסיר על עלי הגפן הממולאים וכך לבשל-בצורה זו עלי הגפן ישארו
סגורים.
כשהעלים רכים-לטעום ויכול להיות שתעדיפו להוסיף עוד מיץ לימון-שמוסיף המון.
מגיש: דובשן
מקור:
שתף את המתכון