הוראות הכנה
מרכיבים
20 עלי סיגר מופשרים
400 גרם חומוס מושרה ומבושל
5 כפות שמן קנולה
2 בצלים גדולים ומטוגנים
1 כף כמון
½ כפית פפריקה חריפה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1 . לטחון במעבד מזון את גרגירי החומוס עם מעט מתוך מי הבישול של החומוס.
2 . להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב לעיסה חלקה .
3 . למלא כל עלה סיגר במעט מלית ,
לגלגל אותם ולסגור עם מעט מים שידבקו .
4 . לטגן בשמן עמוק עד שזה נהיה זהוב ולהגיש .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
