חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי אננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי אננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
1/2 1 כוס קמח
1/4 מרגרינה
1 ביצה
1/4 כוס סוכר
1 כפית אבקת אפייה
מלית:
2 כוסות מיץ אננס
1/2 כוס סוכר
--------------
להרתיח
4 כפות קורנפלור
1/2 כוס מים
--------------
להוסיף ולכבות את האש
1 כף מרגרינה
פרי האננס
-------------
להוסיף
קרם:
2 חלבונים
1/2 כוס סוכר
-------------
להקציף
לאפות מעט עד אשר יהיה חום
אופן ההכנה
1. לערבב ביחד את חומרי הבצק ולרפד תבינת עגולה נמוכה של קוטר 25.ולאפות כ- 20דק'
עד לצבע זהוב
2. לבשל את המלית לפי הסדר עד אשר תיווצר מלית סמיכה, להמתין מעט להתקררות.ולהוסיף
לבצק.
3. להקציף את הקרם ולפזר מעל העוגה וליצור עם הלקקן מעין צורות
לאפות מעט בתנור קרוב למקור החום עד להשחמה מעטה.
בתאבון
מגיש: lady_d
מקור:
שתף את המתכון