הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
1/2 1 כוס קמח
1/4 מרגרינה
1 ביצה
1/4 כוס סוכר
1 כפית אבקת אפייה
מלית:
2 כוסות מיץ אננס
1/2 כוס סוכר
--------------
להרתיח
4 כפות קורנפלור
1/2 כוס מים
--------------
להוסיף ולכבות את האש
1 כף מרגרינה
פרי האננס
-------------
להוסיף
קרם:
2 חלבונים
1/2 כוס סוכר
-------------
להקציף
לאפות מעט עד אשר יהיה חום
אופן ההכנה
1. לערבב ביחד את חומרי הבצק ולרפד תבינת עגולה נמוכה של קוטר 25.ולאפות כ- 20דק'
עד לצבע זהוב
2. לבשל את המלית לפי הסדר עד אשר תיווצר מלית סמיכה, להמתין מעט להתקררות.ולהוסיף
לבצק.
3. להקציף את הקרם ולפזר מעל העוגה וליצור עם הלקקן מעין צורות
לאפות מעט בתנור קרוב למקור החום עד להשחמה מעטה.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
