חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי בשר בקלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה, מומלץ!
פאי בשר בקלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה, מומלץ!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
1/2 ק"ג בשר טחון (ניתן לערבב גם בשר עוף טחון או לחילופין, בשר כבש או להוסיף מעט שומן כבש טחון או קצוץ)
2 ביצים
2 שיני שום קצוצות
1/2 כוס פירורי לחם (רגילים לא מתובלים)
1 כפית מלח
פלפל לפי הטעם
2 ביצים קשות פרוסות לעיגולים
1 מלפפון חמוץ פרוס
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומערבבים את הבשר, הבצל, הביצים, השום ופירורי הלחם יחד ומתבלים במלח ופלפל ומאחדים עד לקבלת עיסה. משמנים תבנית ומשטחים מחצית מהעיסה, מעל מניחים את פרוסות הביצים והמלפפון החמוץ ומעליהן משטחים את יתרת העיסת הבשר ואופים בחום של 200 מעלות כ- 35-40 דקות.
מגיש: m73
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון