הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
1/2 ק"ג בשר טחון (ניתן לערבב גם בשר עוף טחון או לחילופין, בשר כבש או להוסיף מעט שומן כבש טחון או קצוץ)
2 ביצים
2 שיני שום קצוצות
1/2 כוס פירורי לחם (רגילים לא מתובלים)
1 כפית מלח
פלפל לפי הטעם
2 ביצים קשות פרוסות לעיגולים
1 מלפפון חמוץ פרוס
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומערבבים את הבשר, הבצל, הביצים, השום ופירורי הלחם יחד ומתבלים במלח ופלפל ומאחדים עד לקבלת עיסה. משמנים תבנית ומשטחים מחצית מהעיסה, מעל מניחים את פרוסות הביצים והמלפפון החמוץ ומעליהן משטחים את יתרת העיסת הבשר ואופים בחום של 200 מעלות כ- 35-40 דקות.
מגיש:
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון
