חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי גבינה בטעם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון מבוסס על מרשם ישן של "אוסם" - השנויים והתאמה brלזמן הנוכחי , נעשו על ידי בזמן ההכנה. br
פאי גבינה בטעם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון מבוסס על מרשם ישן של "אוסם" - השנויים והתאמה brלזמן הנוכחי , נעשו על ידי בזמן ההכנה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
הבצק לתחתית:
1 כוס קמח תופח "אוסם"
1+1/2 כפית מלח דק
1/4 כפית סוכר
100 גרם מרגרינה בטעם חמאה (חתוכה לקוביות)
2 כפות מים קרים
המלית:
2 כפות אבקת מרק פטריות "קנור"
1 כוס חלב
4 כפות יין לבן
3 כוסות גבינה צהובה מגוררת "עמק"
3 ביצים
אופן ההכנה
שמים את קוביות המרגרינה (בטעם חמאה) +המלח+הסוכר במעבד מזון עם להב פלדה ומפעילים למספר שניות ועוצרים. מוסיפים את הקמח ומפעילים לחצי דקה , מוסיפים את המים הקרים וממשיכים לעבד עד קבלת כדור בצק נפרד מן הדפנות.
מוציאים למשטח מקומח ולשים מעט לקבלת בצק חלק וגמיש. מרדדים ומכסים תחתית תבנית פאי גדולה (להדק היטב מסביב ובתחתית), להכניס למקרר ל 2 שעות להתקרר.
לחמם את התנור ל 180 מעלות צלסיוס ובינתיים להכין את המלית.
מחממים את החלב עד לסף רתיחה (הופעת בועות בשוליים)מכבים את האש ומוסיפים את אבקת הפטריות , הגבינה והיין ובוחשים למרקם אחיד. מוסיפים את הביצים (אחת אחת ומערבבים לאחר כל ביצה).
יוצקים על התבנית עם תחתית הבצק מיישרים ואופים בתנור 45 דקות עד שהמלית מתמצקת.
מגישים חם או לאחר קרור.
אישית אני מעדיף לקרר ולאכסן במקרר - להגיש מחומם במיקרוגל למחרת. בצורה זו החתוך יותר יפה וקל והפשטידה לא מאבדת צורה.
מגיש: amitsur
מקור: אוסם- התקונים שלי
שתף את המתכון