חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי גבינות צאן ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההכנה מתחלקת לשני שלבים :1. הכנת הבצק עם והשהייה בקרור ואח"כ אפייה חלקית. br 2. הכנת תערובת הגבינות ועשבי התיבול ויציקתם על הבצק (אפוי חלקית) br וגמר אפיה עם התוספות. br
פאי גבינות צאן ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההכנה מתחלקת לשני שלבים :1. הכנת הבצק עם והשהייה בקרור ואח"כ אפייה חלקית. br 2. הכנת תערובת הגבינות ועשבי התיבול ויציקתם על הבצק (אפוי חלקית) br וגמר אפיה עם התוספות. br
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק:
1 כוס קמח מלא רגיל או אורגני ( שטיבל 6 או שטיבל 8)
80 גרם חמאה רכה
½ כפית מלח
1 כפית סוכר
2 חלמונים
חומרים למילוי:
200 גרם גבינת פרומעז
2 גביעי שמנת חמוצה
2 ביצים
½ כוס תערובת עשבי תיבול טריים (פטרוזיליה, עירית, בזיליקום, זעתר)
מלח,
פלפל שחור גרוס.
לקישוט: מספר עגבניות מיובשות או זיתים שחורים מצומקים.
אופן ההכנה
הכנת הבצק-
לאחד את חומרי הבצק. לאסוף לכדור ולשמור במקרר במשך כ- חצי שעה.
לחמם את תנור האפיה ל-180°c .
לרדד את הבצק ולהניחו בתבנית פאי משומנת. לדקור את פני הבצק במזלג ולאפות כ- 15 דקות להוציא מהתנור.
הכנת המילוי-
לשים במעבד מזון את הגבינה, השמנת החמוצה והביצים, לרסק לתערובת אחידה. להוסיף את שאר המרכיבים.
לצקת את המילוי על הבצק האפוי למחצה, להשקיע את העגבניות המיובשות או הזיתים במילוי, ולאפות 30-40 דקות.
בתאבון
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני שטיבל
שתף את המתכון