חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה נהדר בטעם פיצה... brדורש קצת עבודה אבל שווה.. brמילה שלי תלקקו את האצבעות!
פאי עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה נהדר בטעם פיצה... brדורש קצת עבודה אבל שווה.. brמילה שלי תלקקו את האצבעות!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח תופח
1/3 חבילה מרגרינה
1/3 כוס גבית עמק מגורדת
1 חלמון
1 כף מים קרים
1/4 כפית מלח
מעט פלפל שחור
חומרים למלית:
1 ק"ג עגבניות, בשלות, חלוטות וחתוכות גס
2 בצלים בינוניים קצוצים גס
2 כפות שמן טיגון+50 גרם מרגרינה
1 כף פיטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
150 גרם גבינת עמק מגורדת
1/4 כפית צלח
מעט פפריקה חריפה
כ-2 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק:
מכל חומרי הבצק לשים בצק נוח לעבודה עוטפים אותו בנייר פרגמנט ושמים במקרר לחצי שעה.
אופן הכנת המלית:
מחממים בסיר שמן ומרגרינה.
מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה ומוסיפים את העגבניות החלוטות (שמים את העגבניות במים רותחים מקלפים את הקליפה וחותכים גס) וממשיכים לבשל, תוך כדי בחישה, עד שהן מתרככות והופכות למחית.
מסירים מהאש, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומתבלים.
טורפים לתוך המחית את הביצים ומוסיפים את הגבינה המגורדת.
עיצוב הפשטידה והכנתה:
משמנים את תבנית הפאי, או תבנית עגולה, ומרפדים אותה בבצק, מגביהים שוליים.
מחוררים מעט בעזרת מזלג במספר מקומות.
יוצקים את מחית העגבניות ומיישרים בעזרת מרית.
אופים בתנור בחום בינוני- גבוה כ-25-30 דקות ומגישים חם.
מגיש: שפית בנעלי בית
מקור:
שתף את המתכון