חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
180 גרם קמח
120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
50 גרם אבקת סוכר
1 חלמון ביצה
¼ כפית מלח
1 כף מים קרים
למוס שוקולד :
150-200 שוקולד מריר
150 גרם חמאה
4 ביצים
200 גרם סוכר ( או אבקת סוכר )
75 גרם קמח
אופן ההכנה
במערבל מערבבים קמח + חמאה קרה + אבקת סוכר + קורט מלח
כאשר יש פירורים מוסיפים ביצה ומים. ברגע שנוצר כדור הבצק מוכן .
לוקחים ניילון נצמד שמיםאת הבצק ובעזרת מערוך משטיחה את הבצק.
ניתן לשים את הבצק לשעתיים במקרר או במקפיא למספר חדשים.
לוקחים 2 ניירות אפיה , מקמחים , שמים את הבצק מקומח בין 2 הדפים , מרדדים מהאמצע החוצה לשני הכיוונים .
שמים את הבצק על התבנית . מכסים בנייר אלומיניום ולמקרר חצי שעה .
אופים 7 דקות - מוציאה את נייר האלומיניום וממשיכה לאפות עד שמזהיב מעט.
מכינים מוס שוקולד:
להמיס שוקולד וחמאה מעל אדים .
להקציף ביצים + סוכר + קמח במטרפה .
להוסיף תערובת הביצים לשוקולד.
לשפוך על הבצק ולאפות 20-25 דקות.
לקרר היטב ולפזר קקאו.
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון