חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פארפה שזיפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח קר המכיל שזיפים , גלידה וליקר.
פארפה שזיפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח קר המכיל שזיפים , גלידה וליקר.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בערך, שזיפים מגולענים
60 גרם אבקת סוכר
350 גרם גלידת וניל
½ כוס ליקר תפוזים (אפשר "סברה")
אופן ההכנה
מכניסים את השזיפים המגולענים למעבד מזון עם להב פלדה, מוסיפים את אבקת הסוכר והגלידה. מפעילים את המעבד ל 2 דקות עד שהכל מרוסק אחיד ויפה, מוסיפים את הליקר ומפעילים עוד כמה שניות לערבוב.
מעבירים למיכל פלסטי ושומרים בהקפאה למשך מספר שעות.
להגשה:
מרסקים קצת במזלג, מעבירים לגביעים או לצלוחיות הגשה ומקשטים בפלח פרי טרי.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: קיץ של פירות
שתף את המתכון