חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פבלובה נהדרת ומומלצת במיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בסיס מרנג ברוטב פירות יער ומילוי קצפת. brלמרות מורכבות המתכון, התוצאה שווה את המאמץ.
פבלובה נהדרת ומומלצת במיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בסיס מרנג ברוטב פירות יער ומילוי קצפת. brלמרות מורכבות המתכון, התוצאה שווה את המאמץ.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 חלבונים
2 כוסות סוכר ( 450 גרם) 1/4
לרוטב:
1 כוס פטל אדום קפוא או כל פרי יער אחר
1/3 כוס סוכר ( 65 גרם)
4 כפות לימון
2 כפות מים
למלית:
1 מכל ( 250 מ"ל) שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
½ שקיק ג’לטין
¼ כוס ברנדי
לקישוט:
פירות אדומים (כגון תותים, דובדבנים, אוכמניות, פטל וכו’)
אופן ההכנה
1.מחממים את התנור לחום נמוך ( 100°c). מרפדים תבנית אפייה
בנייר אפייה.
2. הבסיס: מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה, עד שהקצף יציב
מאוד. מוסיפים מחצית מהסוכר ומקציפים במהירות גבוהה כדקה
נוספת. מוסיפים את שארית הסוכר ומקפלים בתוך הקצף בעזרת לקקן.
מעבירים את הקצף לשק זילוף ומזלפים על התבנית עיגולים שלמים
בקוטר 5 ס"מ, ברווחים של כ 4- ס"מ זה מזה. מזלפים בשולי כל עיגול
עוד שתי קומות של קצף, ליצירת דפנות גבוהות. אופים שעתיים וחצי
ומשהים לצינון בתנור מכובה. אפשר לשמור את הבסיסים בכלי אטום
במקום קריר ויבש, כשלושה שבועות.
3. הרוטב: שמים את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון ומעבדים כ 4-
דקות, עד שנוצר רסק אחיד. מסננים את הרסק לתוך קערה או כלי
אחסון ומצננים במקרר.
4. המלית: לקראת ההגשה מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה,
אך רכה. מפזרים את הג’לטין על הברנדי, בוחשים היטב ומחממים
במיקרוגל כחצי דקה, או עד שכל הגושים נעלמים. מוסיפים לקצפת תוך
כדי הקצפה במהירות בינונית, עד שהג’לטין נבלע בקצפת.
5. ממלאים כל בסיס מרנג בכף מהקצפת ומגישים יחד עם הרוטב. מומלץ
לקשט בפירות אדומים טריים.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון