חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פואקצ'ה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המאכל טעים וקל להכנה.
פואקצ'ה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המאכל טעים וקל להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
שלב א':
ירקות למילוי
200 גר' זוקני חתוך לקוביות
1 בצל קצוץ סגול חתוך לקוביות
צרור של מרווה ומעט אורגנו
זיתים שחורים מגולענים
מלח
פלפל
שלב ב' הכנת הבצק:
500 גר'קמח לבן מנופה
25 גרם שמריים טריים (או ½1 כף שמרים יבשים)
½ כוס סוכר( 100 גר')
100 גרם שמן זית
כ- 2 כוסות מים פושרים
1 כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°c.
הכנת הירקות:
1.לשטוף ולחתוך את כל הירקות.
2.לטגן במעט שמן זית עד לריכוך חלקי.
3.להוסיף זיתים מגולענים שחורים מלח ופלפל לקרר היטב.
הכנת הבצק:
1.מכניסים את הקמח ,המלח והסוכר לקערה של המיקסר ומערבבים במצב יבש.
2. מוסיפים את השמרים, המומסים ב-2 כוסות מים פושרים , תוך כדי ערבוב , עד לקבלת בצק אחיד ורך מאוד.
3. מניחים את הבצק לתפיחה עד שיכפיל את נפחו.
4. משמנים תבנית ומשטחים את הבצק בצורה אחידה. יוצרים שקעים עם אצבעות משומנות במעט שמן זית.
5.מפזרים את הירקות המאודים על הבצק ומניחים לתפיחה.
6. אופים בחום של 180°c כ- 30 דקות.
בתיאבון.
מגיש: אירית אמסטרדם
מקור: אירית
שתף את המתכון