חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פודינג קרמל ובוטנים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פודינג קרמל ובוטנים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות חלב
שמנת מתוקה
6 כפות סוכר
חבילה אבקת פודינג וניל בתוספת ¼ כוס חלב
6 כפות מים
50 גרם בוטינים קלויים גרוסים בינוני
אופן ההכנה
להרתיח את החלב והשמנת ולהוריד מהאש .
בסיר יש לשים את הסוכר, לחמם עד השחמת הסוכר, אבל להשגיח שלא ישרף .
לאחר השחמת הסוכר להוסיף את החלב הפושר לסיר ולערבב היטב .
לערבב היטב את אבקת הפודינג ב רבע כוס חלב, להוסיף לסיר לבחוש היטב לחמם את הסיר בלהבה בינונית עד רתיחה, תוך עירבוב מתמיד .
למזוג לצלוחיות הגשה לזרות בוטנים מעל ולצנן במקרר למשך שעה .
להגיש .
בתאבון !!!
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון