חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פונדנט (פנים נשפך)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון שקיבלתי משף קונדיטור פשוט ביותר וטעים חבל על הזמן. אז תהנו.
פונדנט (פנים נשפך)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון שקיבלתי משף קונדיטור פשוט ביותר וטעים חבל על הזמן. אז תהנו.
הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים מס' 2 בטמפ' החדר
8 חלמונים
335 גר' סוכר
60 גר' קמח
500 גר' חמאה/מחמאה
500 גר' שוקולד 53% מוצקי קקאו
12 קוקוטים (תבניות אישיות)
אופן ההכנה
1. מערבבים את הביצים, מוסיפים את הסוכר בהדרגה.
2. ממיסים בנפרד את החמאה ומוסיפים לתערובת.
3. ממיסים בנפרד את השוקולד ומוסיפים לתערובת.
4. את הקמח מוסיפים לתערובת אחרון.
5. אופים ב-180 מעלות כ-8 דק' (כל תנור אחרת ...)
חשוב: לעמוד ליד התנור לקראת הסוף, כאשר האמצע של העוגות נופל ... מיד להוציא מהתנור.
מגיש: innagr
מקור: שף קונדיטור
שתף את המתכון