הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים מס' 2 בטמפ' החדר
8 חלמונים
335 גר' סוכר
60 גר' קמח
500 גר' חמאה/מחמאה
500 גר' שוקולד 53% מוצקי קקאו
12 קוקוטים (תבניות אישיות)
אופן ההכנה
1. מערבבים את הביצים, מוסיפים את הסוכר בהדרגה.
2. ממיסים בנפרד את החמאה ומוסיפים לתערובת.
3. ממיסים בנפרד את השוקולד ומוסיפים לתערובת.
4. את הקמח מוסיפים לתערובת אחרון.
5. אופים ב-180 מעלות כ-8 דק' (כל תנור אחרת ...)
חשוב: לעמוד ליד התנור לקראת הסוף, כאשר האמצע של העוגות נופל ... מיד להוציא מהתנור.
מגיש:
מקור: שף קונדיטור
שתף את המתכון
