הוראות הכנה
מרכיבים
פחית תרכיז מיץ תפוחים
סירופ אוכמניות חצי כוס
4 שקיות תה חליטת תפוח
2 שקיות חליטת אוכמניות
כף נעצי ציפורן שלמים
כףגרגרי הל
לימון
תפוז
תפוח
50 גרם צימוקים
מיץ מלימון שלם
2 כפיות קינמון
12 כוסות מים
אופן ההכנה
מבשלים את כל החומרים להוציא את התרכיזים למשך 10 דקות מוצאים את שקיות החליטה
מנמיכים את האש ומבשלים כ30 דקות מוסיפים את התרכיזים ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות
ללא הרתחה
מוזגים לכוסות בעזרת מצקת ומגישים חם
מגיש:
מקור: יסמין
שתף את המתכון
