הוראות הכנה
מרכיבים
1 בקבוק יין אדום יבש או חצי יבש, מסוג טוב
3/4 ליטר מיץ תפוזים טבעי
1 תפוז קלוף וחתוך לקוביות
1 תפוח עץ חתוך לקוביות (עם או בלי קליפה לפי הטעם)
1 לימון קטן פרוס דק
סוכר לפי הטעם
תבלינים:
2-3 מקלות קינמון
2-3 מסמרי ציפורן
אופן ההכנה
מחממים בסיר את היין ומיץ התפוזים על אש קטנה עד בינונית. לא מרתיחים כי אז האלכוהול שביין מתאדה וחבל מוסיפים את התבלינים והסוכר באמצע הבישול ומבשלים על אש קטנה עד שהסוכר נמס. טועמים ומוסיפים תיבול או סוכר אם צריך.
במקרה שמרגישים שהאלכוהול התנדף יותר מדי (חלק יתנדף ואין מה לעשות), אפשר להוסיף חיזוק אלכוהולי עם מעט רום או וודקה לפני ההגשה.
מגישים חם בכוסות זכוכית יפות ועמידות בחום,עם מעט חתיכות פרי בכל כוס.
מגיש:
מקור: בטי
שתף את המתכון
