חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פונש חם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פונש חם
פונש חם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פונש חם
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בקבוק יין אדום יבש או חצי יבש, מסוג טוב
3/4 ליטר מיץ תפוזים טבעי
1 תפוז קלוף וחתוך לקוביות
1 תפוח עץ חתוך לקוביות (עם או בלי קליפה לפי הטעם)
1 לימון קטן פרוס דק
סוכר לפי הטעם
תבלינים:
2-3 מקלות קינמון
2-3 מסמרי ציפורן
אופן ההכנה
מחממים בסיר את היין ומיץ התפוזים על אש קטנה עד בינונית. לא מרתיחים כי אז האלכוהול שביין מתאדה וחבל מוסיפים את התבלינים והסוכר באמצע הבישול ומבשלים על אש קטנה עד שהסוכר נמס. טועמים ומוסיפים תיבול או סוכר אם צריך.
במקרה שמרגישים שהאלכוהול התנדף יותר מדי (חלק יתנדף ואין מה לעשות), אפשר להוסיף חיזוק אלכוהולי עם מעט רום או וודקה לפני ההגשה.
מגישים חם בכוסות זכוכית יפות ועמידות בחום,עם מעט חתיכות פרי בכל כוס.
מגיש: m73
מקור: בטי
שתף את המתכון