חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פוסילי ברוטב שמנת ועגבניות בתוספת רוקפור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פוסילי ברוטב שמנת ועגבניות בתוספת רוקפור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה מסוג פוסילי
1 מיכל שמנת מתוקה
1 קופסא קטנה (250 מ"ל) עגבניות מרוסקות
חצי כוס מים
1 בצל פרוס דק
1 כפית שום כתוש
8-9 עלי ריחן קצוצים
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית
150 גרם גבינת רוקפור מפורקת ביד
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. במקביל מחממים את שמן הזית במחבת רחבה. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המים, המלח והפלפל ומערבבים היטב. לאחר רתיחה מוסיפים את השמנת ושוב מרתיחים תוך ערבוב. מסננים את הפסטה. מוסיפים את הפסטה למחבת יחד עם עלי הריחן ומערבבים היטב שהרוטב ידבק בפסטה.
מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל את הרוקפור.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון