הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה מסוג פוסילי
1 מיכל שמנת מתוקה
1 קופסא קטנה (250 מ"ל) עגבניות מרוסקות
חצי כוס מים
1 בצל פרוס דק
1 כפית שום כתוש
8-9 עלי ריחן קצוצים
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית
150 גרם גבינת רוקפור מפורקת ביד
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. במקביל מחממים את שמן הזית במחבת רחבה. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המים, המלח והפלפל ומערבבים היטב. לאחר רתיחה מוסיפים את השמנת ושוב מרתיחים תוך ערבוב. מסננים את הפסטה. מוסיפים את הפסטה למחבת יחד עם עלי הריחן ומערבבים היטב שהרוטב ידבק בפסטה.
מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל את הרוקפור.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
