חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פוקאצ'ה אמיתית!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפוקאצ'ה האמיתית עם תפ"א בבצק לשמירת טריות ויצירת מרקם נכון!!!!
פוקאצ'ה אמיתית!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפוקאצ'ה האמיתית עם תפ"א בבצק לשמירת טריות ויצירת מרקם נכון!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
900 ק"ג קמח ללחם
100 גר' קמח תירס לקימוח
50 גר' שמרים
680 מ"ל מים
230 ג"ר תפ"א מבושלים ומעוכים (כמו פירה)
45 גר' מלח
40 גר' דבש
150 מ"ל שמן זית ' לבצק ועוד קצת לאפייה ולפתיחה.
אופן ההכנה
מערבבים את הדבש ,מים ,שמרים בקערית קטנה.
בקערה גדולה (או במיקסר עם קרס לישה) מערבבים קמח ומלח.
מוסיפים את התערובת ולשים לאט לאט ,ממשיכים להוסיף שמן זית ,תפ"א ,ואז בהדרגה את המים (לפעמים לא נצתך את כל המים ולפעמים נצטרך עוד טיפה) עד שמתקבל בצק גמיש מאד!!
מתפיחים עד לקצת יותר מהכפלת הנפח,מפילים את הבצק ומחלקים לכדורים במשקל 300 גר'
מורחים מעט שמן זית על הכדורים ומתפיחים שוב ,פותחים לצורת פוקאצ'ה (או צורה אחרת אם בא לכם) מורחים עוד מעט שמן זית מפזרים מלח גס (אפשר גם לפזר עליי רוזמרין או טימין) ומתפיחים עוד 40 דקות.
אופים בתנור מחומם לחום 230 מעלות כ 20 דקות.
מגיש: matnan_il
מקור:
שתף את המתכון