הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1 ק"ג קמח לבן רגיל
2 כפות שמרים יבשים
1 כפית מלח
2 וחצי כוסות מים
1/4 כוס שמן זית
1 גבעול רוזמרין
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מניחים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב.
2. מוסיפים כוס אחת מים ולשים עד לקבלת בצק.
3. מוסיפים מלח ומים לפי הצורך ולשים עד לקבלת בצק.
4. מניחים לתפוח במשך כ-40 דקות.
5. לשים שוב את הבצק ומרדדים במערוך. משמנים תבנית ומשטחים בה את הבצק. יוצרים גומות באצבעות, מפזרים מעל מלח בישול גס, עלי רוזמרין ושמן זית.
6. אופים בחום של 230 מעלות במשך 20 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
